Ποιοι Είμαστε

Προφίλ - Υπηρεσίες

Η εταιρεία GREECE AIR PARKING, Γ. & Σ. ΓΕΡΩΝΥΜΑΚΗΣ Ο.Ε. πρωτοπόρος πανελλαδικά σε οικονομική στάθμευση σε αεροδρόμια, λειτουργεί από το 2007, προσφέροντας υπηρεσίες στάθμευσης και πλυντηρίου οχημάτων σε ταξιδιώτες και σε εταιρείες ενοικιάσεως αυτοκινήτων, δεξιά πριν την είσοδο του Διεθνή Αερολιμένα Ι. Δασκαλογιάννης στο Ακρωτήρι Χανίων.

Ο ταξιδιώτης μπορεί να παρκάρει με ασφάλεια το όχημα του στο Σταθμό Αυτοκινήτων , να μεταφερθεί δωρεάν με το μικρό λεωφορείο «GREECE AIR PARKING» στο χώρο αφίξεων του αεροδρομίου σε περίπου 1 λεπτό.

Το GREECE AIR PARKING παρέχει στο ταξιδιώτη τις παρακάτω υπηρεσίες:

  • πλύσιμο αυτοκίνητου
  • έλεγχος ΚΤΕΟ χωρίς επιπλέον επιβάρυνση
  • δωρεάν οδική βοήθεια σε περιπτώσεις λάστιχου, πεσμένη μπαταρία
  • έκπτωση 25% για την ενοικίαση Αυτοκινήτων της εταιρείας SIXT με σε όλη την Ελλάδα (με την επίδειξη του εισιτηρίου εισόδου).
  • ελεύθερη πρόσβαση wifi στο Internet

Πελάτες του GREECE AIR PARKING εκτός από τους ταξιδιώτες του Διεθνή Αερολιμένα Χανίων είναι και οι περισσότερες εταιρείες Ενοικιάσεως Αυτοκινήτων της Περιφέρειας Κρήτης.

Για πελάτες που ταξιδεύουν συχνά μπορούν να νοικιάσουν μια θέση στάθμευσης. Οι τιμές κανονίζονται κατόπιν συμφωνίας ανάλογα με το διάστημα που τους ενδιαφέρει, αρκεί να επικοινωνήσουν με το προσωπικό του parking.

0 Μικρά Λεωφορεία

0 Υπάλληλοι

0 Χρόνια Εμπειρίας

0 Θέσεις Πάρκινγκ

Εταιρείες Εσωτερικών Πτήσεων

Μερικές από τις εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων που συνεργαζόμαστε

Συνεργασία

Εάν είστε επαγγελματίας ή εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων, επικοινωνήστε μαζί μας για προσφορά.

Χορηγία

Είμαστε πολύ υπερήφανοι που υποστηρίζουμε την τοπική ομάδα συγχρονισμένης κολύμβησης που έχει πολλές νίκες και μετάλλια σε παγκόσμιους αγώνες.