Ποιοι Είμαστε

Προφίλ - Υπηρεσίες

Η εταιρεία  Γ.& Σ. Γερωνυμάκης Ο.Ε. με την επωνυμία “Greece Air Parking”, ίδρυσε το πρώτο σταθμό αυτοκινήτων πανελλαδικά έξω από το χώρο του αεροδρομίου προσφέροντας ανταγωνιστικές τιμές. Λειτουργεί από το 2007, δεξιά πριν την είσοδο του Διεθνή Αερολιμένα Ι. Δασκαλογιάννης στο Ακρωτήρι Χανίων. Κύριο μέλημα της εταιρείας είναι να προσφέρει ασφαλείς υπηρεσίες στάθμευσης οχημάτων καθώς και άλλες υπηρεσίες όπως υπηρεσίες πλυσίματος οχημάτων τόσο σε ταξιδιώτες που χρησιμοποιούν το CHQ Airport όσο και στις εταιρείες ενοικιάσεως αυτοκινήτων.

Ο ταξιδιώτης μπορεί να παρκάρει με ασφάλεια το όχημα του στο Σταθμό Αυτοκινήτων και να μεταφερθεί δωρεάν, με το μικρό πορτοκαλί λεωφορείο, “Greece Air Parking”, στο χώρο αφίξεων του αεροδρομίου, σε περίπου 1 λεπτό, προκειμένου να προλάβουν την πτήση τους.

Επιπλέον παρέχουμε στους πελάτες επιπλέον υπηρεσίες όπως:

  • πλύσιμο αυτοκίνητου ( εσωτερικό, εξωτερικό, βιολογικό πλύσιμο)
  • έλεγχος ΚΤΕΟ χωρίς επιπλέον επιβάρυνση
  • δωρεάν οδική βοήθεια σε πρόβλημα ελαστικού ή μπαταρίας
  • έκπτωση 25% για την ενοικίαση αυτοκινήτων της εταιρείας “SIXT” σε όλη την Ελλάδα (με την επίδειξη του εισιτηρίου εισόδου)
  • ελεύθερη πρόσβαση Wi-Fi στο Internet

Το “Greece Air Parking” προσφέρει επίσης δυνατότητα μακροχρόνιας μίσθωσης σε πελάτες του ταξιδεύουν συχνά ή για καιρό. Οι τιμές κανονίζονται κατόπιν συμφωνίας ανάλογα με το διάστημα που τους ενδιαφέρει, αρκεί να επικοινωνήσουν με το προσωπικό του Σταθμού Αυτοκινήτων.

Τέλος, προσφέρουμε υπηρεσίες στις περισσότερες εταιρείες Ενοικιάσεως Αυτοκινήτων της Περιφέρειας Κρήτης. Κάθε χρόνο και κυρίως κατά την διάρκεια της τουριστικής περιόδου (Απρίλιο-Οκτώβριο) συνεργαζόμαστε με πάνω από 20 εταιρείες Ενοικιάσεως Αυτοκινήτων. Οι εταιρείες που ενδιαφέρονται να συνεργαστούν μαζί μας μπορούν να επικοινωνήσουν στα στοιχεία επικοινωνίας για περεταίρω πληροφορίες.

0 Μικρά Λεωφορεία

0 Υπάλληλοι

0 Χρόνια Εμπειρίας

0 Θέσεις Πάρκινγκ

Εταιρείες Εσωτερικών Πτήσεων

Μερικές από τις εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων που συνεργαζόμαστε

Συνεργασία

Εάν είστε επαγγελματίας ή εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων, επικοινωνήστε μαζί μας για προσφορά.